Vinduespolering

Vinduespolering – Vinduespudsning – Vinduesvask – Afrensning

Vinduespolering – Vinduespudsning – Vinduesvask

Service24Syv udfører professionel vinduespolering og vask med blødvandsanlæg. Vi har mere end 25 års erfaring i faget og anser os for eksperter uanset om dine vinduer er nye eller trænger til en kærlig afrensning efter håndværkere.

Kombiner din vinduespolering med en Serviceaftale og spar penge ved brug af vores andre ydelser.

Få et gratis tilbud!

Bestiller du en pris på dine vinduer så kører vi ud og ser opgaven inden vi beregner en pris. det gør vi for at vurdere den helt rigtige pris som holder uden overraskelser der kan fordyre priser der er afgivet uden gennemsyn. Indgår vi en aftale så er det selvfølgelig som altid uden binding. Skulle vi ikke kunne betjene dig så har du adgang til vores netværk af gode kollegaer i hele Danmark. alt sammen kvit og frit!

Brug formularen i højre side eller ring 30 30 30 41 allerede i dag!

Få Ekspert råd

Få uvildig rådgivning med i udarbejdelsen af din opgave og betingelser for udførelse. Service24syv kan bistå dig i at sætte de helt rigtige specifikationskrav til tilbuds materiale og leverandørbetingelser, inden din opgave skal i udbud. Undgå faldgrupper og ekstra regninger fra leverandører fordi kontrakten er mangelfuld. Obs: Denne service tilbydes kun hvor vi afstår fra at deltage i afgivelse af tilbud og priser.

Vi elsker udfordringer

Har du særligt besværlige vinduespartier og har måske haft andre på opgaven som måtte opgive? Så holder vi meget af udfordringer og tager gerne imod din. Kontakt os allerede i dag og sæt os på en prøve

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe 30 30 30 41 eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag