Social Sanering

Social Sanering

Mere end bare økonomisk smart

Mange typer opgaver og løsninger

Social Sanering dækker over en lang række ydelser lige fra Flyttelejligheder efter nomade familier. Dødsbo med rydning, rengøring og sanering af lugt, oprydning, rengøring og desinficering af indbo og bolig, som hjælp til eksempelvis narko eller alkohol misbrugere eller børnefamilier med psykisk syge der lever i Rod der nærmer sig sundhedsskadelige tilstande og evt skaber et Skimmel eller skadedyrsproblem.  samt andet der kort sagt, trænger til nogen må gøre noget.

Samspil er nøglen

Social Sanering beror ofte på et samarbejde mellem mange interessenter som familie, , venner, bostøtte, udlejer, sagsbehandler, kommune, Skifteret, advokat og læge. Med Service24syv på det praktiske omkring restaurering af både borgers hjem med  og boet efter afdøde, er der sikkerhed for opgaven udføres i respekt for borgeren og i samme høje kvalitet og service som alle vore andre ydelser.

Social Sanering hos borgere

Social Sanering er ofte iværksat af skifterets advokat ved dødsfald, eller bostøtte og sagsbehandler ved kommunen og foregår typisk ved en forudgående koordinering af ressourcer.  Er borgeren tilstede så er det i selskab med familie eller bostøtte og sagsbehandler. Det er ofte brugt at udnytte tiden med en shopping tur kombineret med en tur til frisør, læge og tandlæge. Imens rykker skadeservice personale ind og tømmer boligen. Affald bortskaffes og genanvendeligt indbo og inventar, afvaskes og desinficeres og gøres rent. Lejligheden rengøres grundigt og eventuelle skader og angreb af skadedyr, udbedres. Herefter er borgerens ejendele klar til igen at blive installeret i hjemmet der nu står rydeligt og pænt . Denne service bør følges op af kommunale støtteordninger for en personlig positiv udvikling.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag