Industriservice

Lad os klare opgaven for dig

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver – store som små

Om dine udfordringer er store eller små så tager vi din opgave alvorligt og fokuserer på at nå dine mål. Men også gerne lige det ekstra, der fuldender resultatet. Finder du ikke hvad du søger nedenfor, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale omkring vores muligheder for hjælpe dig

Sanering og klargøring af lokaler og maskiner. Sortering og bortskaffelse. Assistance ved montagearbejde. Fugtteknik. Skimmel sanering. Højtryks damp rens. Teknisk support. Skadeservice. Ejendomsservice med flere.

Kommunikation og Eksekvering

Vi forstår at vores kunders ønsker og udfordringer ofte variere fra opgave til opgave. Derfor indleder vi altid med snak med dig, for at klarlægge opgavens karakter og udførsel. Og på denne måde, bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Med Service24Syv kan du forvente god service og høj kvalitet.  Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag