Serviceaftale

Serviceaftale

Få fordele med en Serviceaftale

Med en Serviceaftale opnår du rabatter på alle ydelser både faste og pludseligt opståede behov. Serviceaftaler tjener sig typisk hjem allerede ved køb af en fast ydelse eller 2 årlige enkelt køb. Der opnås derfor store besparelser ved køb af flere ydelser. Du sikrer dig samtidigt en prioriteret plads i kalenderen uanset travlhed. En serviceaftale kan derfor både fungerer som et tillæg til dig der allerede køber en ydelse og som forsikring for billige priser ved pludselige behov.

Priser og vilkår.

Serviceaftaler privat løber 12 måneder og kan betales månedsvis for kroner 75,- hvis du allerede køber en eller flere faste ydelser. Du kan også betale årligt som enkeltstående produkt, og opnå din første besparelse til kroner 600,- Spar 300,-

Serviceaftale standard erhverv betales årligt forud og omfatter op til 200 kvadratmeter og 10 ansatte. koster kroner 640,- plus moms.  Herefter kroner 48/årligt pr medarbejder medmindre andet er aftalt. Indhent tilbud på din virksomhed!

Fornyelse Inden aftalens udløb, modtager du en henvendelse hvor du bedes tage stilling til om du ønsker at forny din serviceaftale og derved bevare dine rabatter og nedsatte priser. Vi gennemgår dine ydelser og sikrer de er optimeret til dine behov. Der er derfor ingen binding udover den aftale du har bedt om. Og ingen datoer man skal huske for ikke at fanges i en aftale man ikke ønsker at forny.

Opsiges de faste ydelser i inden serviceaftalens udløb, kan tidligere priser og tilbud anvendes i hele serviceaftales  løbetid og kan forsat benyttes til købsdato overskrides med 12 måneder.

En serviceaftale kan flyttes med hvis du skifter bopæl men vær opmærksom på prisen for dine faste ydelser kan skifte hvis du får flere eller færre kvadratmeter og lignende.

Spørgsmål og Svar

Kan alle få en serviceaftale? JA! Som udgangspunkt kan alle få en serviceaftale. Det kræver dog at din pris på de enkelte ydelser, i forvejen ikke er nedsat af andre rabatter eller forhold der gør prisen ikke er tidssvarende til vejledende prisliste.

Vi skal flytte. Må serviceaftalen følge huset med ny ejer? JA! Som udgangspunkt må din serviceaftale gerne følge din bolig og derfor overgå til ny ejer eller lejer. Vi anbefaler dog man aftaler det med vedkommende for at sikre dig at de ønsker at gøre brug af aftalen. Ønsker du service aftalen flytter med dig så husk at opgive ny adresse.

Kan jeg fortryde? Din serviceaftale løber fra købsdato medmindre anden startdato er valgt. Købet kan fortrydes op til 14 dage efter køb. Dog vil eventuelle rabatter opnået i denne periode, blive modregnet prisen før refundering. Har du fået rabatter der overstiger prisen er der ingen refusion og det overskydende rabatbeløb vil ikke skulle tilbagebetales af kunde.

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet.
Din tilfredshed er vores målsætning.
Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag