Om os

Så er din opgave i gode hænder

Flere ydelser under samme tag

Service24Syv bygger på mange års erfaringer fra servicebranchen, samlet under et tag. På den måde yder vi vores kunder en totalløsning sammensat af deres ønsker og behov. Alt sammen leveret med et smil.

Vores organisation og historie

Service24Syv er stiftet november 2022 på baggrund af et ønske om at stifte en social ansvarlig familie virksomhed. Vores baggrund bygger på 40 års erfaring i rengøringsbranchen fra det tidligere Ap-Service Aps, 26 års erfaring i servicebranchen herunder Vinduespolering, ejendomsservice autoriseret skadedyrsbekæmpelse og algebekæmpelse med mere. Samt mange års erfaring med forretningsudvikling.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af samarbejdet.

Arbejdsmiljø og socialt ansvar

Som hos vores kunder, sætter vi tilfredshed højt hos den enkelte medarbejder. På den måde sikrer vi et gensidigt godt forhold mellem kunde og virksomhedens repræsentant. Vores vision er at skabe glade jobs man kan være stolte af. Vi ønsker samtidigt at inddrage medarbejdere i planlægning af opgaverne samt at kunne tage de hensyn der skal til for at tilpasse arbejdsopgaverne til en medarbejders eventuelle begrænsninger i arbejdsevne. Vi gennemfører løbende evalueringer af hvor vi kan gøre en forskel for både kunder medarbejdere samt klima og miljø.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag